Wat is magnetiseren?
Wat is magnetiseren

Magnetiseren is het inzetten van  helende positieve energie wanneer de balans tussen lichaam, geest en ziel uit evenwicht is geraakt. Tijdens het magnetiseren word gebruik gemaakt van de kosmische, universele energie die overal om ons heen aanwezig is en gebruikt kan worden met als doel je in balans te brengen, zowel op geestelijk als op fysiek niveau.Hoe

Door het ,,naar boven” halen van oude verwondingen en traumatische ervaringen uit het onderbewustzijn kunnen deze worden opgelost waardoor lichaam en geest weer gezond  wordt. Tijdens de behandeling wordende blokkades opgeruimd, eventueel met behulp van mijn pendel waardoor de geblokkeerde energie in aura en chakra’s weer vrijelijk door kan stromen.De kleding kan hierbij aan gelaten worden; ik werk namelijk in de energielaag die om elk levend wezen heen is, de aura en chakra's.

Kleuren

Ik maak altijd gebruik van de kleuren tijdens het magnetiseren dit geeft nameljk een helder beeld van hetgeen zich afspeelt.Elke kleur heeft namelijk zijn eigen specifieke betekenis en door deze te ,,vertalen" heeft dit een heldere, positieve uitwerking tijdens en na de behandeling. Negatieve kleuren worden ook omgezet in positieve kleuren welke helpen om weer prettiger te kunnen functioneren.
Home
Tarieven
Contact
Massage

*Sportmassage
*Aqamamassage

*Hot-Stonemasage
*Voetreflexmassage
*Fibromyalgiemassage
*Metamorfosemassage
*Ontspanningsmassage
*Kruidenstempelmassage
Heling

*Oorkaarsen
*Methode Dorn
*Aromatherapie

*Gesprekstherapie