Ontspanningsmassage
Wat is ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is - het woord zegt het al - pure ontspanning. De massage bestaat uit louter zachte aanrakingen en voelt weldadig aan. In tegenstelling tot sportmassage worden er geen pijnlijke drukpunten behandeld. Deze weldadige lichaamsmassage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.


Wanneer

Een ontspanningsmassage is altijd fijn om te ontvangen daar hoeft men geen klachten voor te hebben. Echter, als je een zware periode achter de rug hebt, fysiek of mentaal, en je zit  niet lekker in je vel dan is een ontspanningsmassage een heerlijk rustgevende ervaring. Misschien houdt je gewoon van een zachte massage in plaats van een stevige massage? Ook dan is deze massage iets voor jou.


Hoe

Een ontspanningsmassage is in te vullen op de manier zoals je dit zelf prettig vind. Een behandelingsduur kan al vanaf 30 minuten tot maar liefst 90 minuten. Het is fijn als je zelf aangeeft waar eventueel extra aandacht aan mag worden gegeven. Wil je dat er bijvoorbeeld extra aandacht aan de schouders en/of nek wordt gegeven? Geef dit rustig aan dan kunnen we samen bereiken wat het doel is: een optimale ontspanning.


Bijwerking

Wanneer het lichaam zich werkelijk kan ontspannen, zal ook de geest zich ontspannen. En vice versa. Spanning loslaten is in deze hectische tijd voor veel mensen moeilijk geworden. Maar moeilijk betekent niet onmogelijk, in de basis zit het gevoel er nog en tijdens de ontspanningsmassage kunt u dit gevoel weer her-ervaren Dat betekent dat deze massage je ook uitstekend  kan ondersteunen als je momenteel een moeilijke tijd ondergaat. Ontspanningsmassage vergroot het innerlijke gevoel van veiligheid, het gevoel van ”gewenst te zijn”, en vergroot daarmee het gevoel van zelfvertrouwen. Niet voor niets is zachte aanraking bij baby” s en kinderen onontbeerlijk.
Home
Tarieven
Contact
Massage

*Sportmassage
*Aqamamassage

*Hot-Stonemasage
*Voetreflexmassage
*Fibromyalgiemassage
*Metamorfosemassage
*Kruidenstempelmassage
Heling

*Oorkaarsen
*Magnetiseren
*Methode Dorn
*Aromatherapie

*Gesprekstherapie